MOJA PRIČA

Ne mijenjaj samo majicu poslije treninga.

Promijeni način života!

Moje ime je Petar

osnivač sam i trener u Gold Crew-u

Ukratko ću ti ispričati svoju priču i razloge zbog kojih sam odlučio postati fitness instruktor.

Vlastita transformacija potaknula me da upišem prekvalifikaciju. Želio sam usvojiti što je više moguće znanja kako bih izbjegao ozljede i pogreške kada su u pitanju treninzi i uravnotežena prehrana. Usudim se reći da sam krenuo iz sebičnih razloga, ali to me potaknulo da pronađem svrhu u ovoj priči s fitnessom. Kada sam vidio kolike promjene u kvaliteti svakondevnog života sam ostvario gubljenjem viška kilograma i usvajanjem zdravih navika, postala mi je misija pomoći drugima osvijestiti važnost fizičke aktivnosti  i sve dobrobiti vezane uz istu. Kada kažem fizička aktivnost prvenstveno mislim na bilo koji oblik sportske rekreacije u svrhu unapređenja i očuvanja zdravlja. Smatram da smo generalno kao populacija zapostavili osnovu na kojoj nam se temeljio čitav evolucijski razvoj, a to je mišićna aktivnost i kretanje. S obzirom da živimo u vremenu kada je aktivnosti manje nego ikada prije, statistike vezane uz pretilost, bolesti kardiorespiratornog i krvožilnog sustava dosegle su poražavajuće brojke, dužnost svih nas fitness instruktora je da postanemo ambasadori aktivnijeg načina života i pomognemo drugima da kroz rekreaciju podignu kvalitetu vlastitog života. Time prvenstveno mislim na zdravlje koje je temelj na kojemu se gradi sve ostalo.

Svoje znanje i stečeno iskustvo namjeravam prenositi na svoje klijente, a najveća nagrada biti će mi njihovo zadovoljstvo i osmjeh na licima. Shvaćam da sam samo zagrebao po površini jedne kompleksne sfere, ali ja nisam površan tip. Idemo kopati, idemo rovati, idemo naprijed ka boljem i zdravijem životu!

Ako želiš biti sa mnom na putu prema aktivnijem, zdravijem i ispunjenom životu, obrati mi se s povjerenjem jer zajedničkim snagama možemo postići sve ono što si čvrsto odlučila/odlučio!

gold crew paket

Osobni trener

Nitko ne može trenirati umjesto tebe, ali te može savjetovati.

FruiteCreated with Sketch.

Plan prehrane

Nećeš gladovati. Jesti ćeš omiljenu hranu na zdraviji način.

HeartCreated with Sketch.

Zdravlje

Ne mogu ti dati zdravlje, ali mogu način na koji ćeš zdravije živjeti.

EAT. SLEEP. GYM. REPEAT.

Učini nemoguće mogućim!

Pomoći ću ti u postizanju ciljeva. U vlastitom domu, garaži ili teretani možeš postići zavidan uspjeh. Pridružite se Gold Crew obitelji. Učini to za sebe.

© 2021. Sva prava pridržana I Izrada: Levels